Coronavirus Information på dansk / Information in English

Eksamensdata – Københavns Universitet

Sociologisk Databank > Data > Eksamensdata

Eksamensdata

Her finder du datasæt til aktuelle eksamener på Sociologisk Institut. Du downloader hele materialet i en komprimeret zip-fil. Her vil datasæt i SPSS-format, spørgeskema og andre relevante dokumenter være til stede.

Det danske samfund og elementære kvantitative metoder

Der er to emner, som fremgår af nedenstående. Du kan hente materialerne ved at klikke på de respektive overskrifter. HUSK at læse teksten under de respektive datasæt.

Ansvar i børnefamilien - eksamensdatasæt

Data stammer fra en undersøgelse af SFI tilbage fra 1998, der handler om holdninger til, hvem der har ansvaret i de moderne børnefamilier. Datasættet, I skal bruge til eksamen, består af svar fra forældre med børn mellem 3 og 15 år. Når I klikker på linket ovenfor henter I en zip-fil med datasættet, spørgeskema og anden relevant dokumentation. I kan læse mere om undersøgelsen her på databanken: Ansvar i børnefamilien. Bemærk her, at den oprindelige undersøgelsen består af 2 datasæt, men I skal kun anvende det, I henter her på siden. Du kan downloade SFI's arbejdspapir og endelige rapport, hvis du vil læse mere om bortfald og teoretiske indfaldsvinkler.

Unge og alkohol - eksamensdatasæt
NB: Datasættet kan ikke længere hentes online.

Data stammer fra den store undersøgelse af unge og alkohol. Disse data er ikke offentlige og må kun bruges i forbindelse med eksamen i Det danske samfund/elementær statistik i foråret 2008. De må videregives til andre. Det er vigtigt at være opmærksom på, at nogle variable er vendt om, dvs. den øverste kategori er nu den nederste og omvendt. Bortfaldet for undersøgelsen finder I i bogen 'Unge, fester og alkohol' af Gundelach og Järvinen (red.). Når I klikker på linket ovenfor henter I en zip-fil med datasættet, spørgeskema og anden relevant dokumentation. Klik her for at læse mere om undersøgelsen.

Til toppen