Coronavirus Information på dansk / Information in English

Undervisningsdata – Københavns Universitet

Sociologisk Databank > Data > Undervisningsdata

Undervisningsdata

Her på siden kan du finde data til brug i undervisningen. Det er din underviser, der har fået lagt datasættene ud. Har du problemer med data, kontakt da venligst underviseren. Er du selv underviser, er du velkommen til at kontakte databanken for at få lagt datasæt ud på siden. Brug 'Kontakt' i menuen til venstre.

Statistiske analyser på EVS, ESS og PISA datasæt

Følgende datasæt anvendes i faget "Statistiske analyser på EVS, ESS og PISA datasæt" ved Hans Bay. Datasættet må ikke bruges i andre sammenhænge. Data er helt uredigeret, og kun danske data er med. Spørgskemaet til undersøgelsen vedlagt, hvori man kan se spørgsmålene til variablene. Se i øvrigt PISA's hjemmeside.

 

Følgende datasæt indeholder besvarelser både fra eleverne og fra skolerne. Data er helt uredigeret, og kun danske data fra 2006 er med. Spørgskemaerne til undersøgelsen vedlagt, hvori man kan se spørgsmålene til variablene. Se i øvrigt PISA's hjemmeside.

Pisa 2009
Følgende datasæt indeholder besvarelser fra skolerne, forældrene og eleverne for Danmark for 2009. Spørgeskemaer og kodebog er vedlagt. Se i øvrigt PISA's hjemmeside.